Rosinen er tilbake!

Etter mange år med få rosiner i pølsa, er 3. utgave av «Rosinen i pølsa» klar. Sålangt har den solgt 11 000 eksemplarer og har i 2020 et nytt liv, etter døden åpenbart. Rosinen (forkortet RIP) er en sjelden gave av en bok. Forfatterne har tatt til vettet og oppdatert boken – hele 9 år etter at den sist var i bokhyllene.

Den kombinerer etymologi, humor og quiz – på en festlig måte. Boken solgte 9000 eksemplarer fra 2005 til 2008, og 2000 eksemplarer fra 2015-2017. Den har vært utsolgt siden.

Rosinen i pølsa kan ohså bestilles som et quiz-show der Rune og Knut tar deltakerne med på Norges mest elleville SPRÅKQUIZ. Med utgangspunkt i bestselgeren «Rosinen i pølsa» serverer Knut og Rune en svært morsom quiz med basis i underlige norske og «norske» ord. Knut og Rune serverer en etymologisk reise og en lærerik seanse der du lærer og ler om hverandre.

Erfaringsutveksling fra dyreriket!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *