Rosinen er tilbake!

Etter syv år er endelig en ny utgave av Rosinen i pølsa klar. Bli med på førjulsstrias morsomste lanseringsfest med Knut Lystad og Rune Semundseth!

rosinen-i-polsa-omslag-originalMeld deg på her.

Rosinen (forkortet RIP) er en sjelden gave av en bok. Forfatterne har tatt til vettet og oppdatert boken – kun 7 år (!) etter at den sist var i bokhyllene.

Den kombinerer etymologi, humor og quiz – på en festlig måte. Boken solgte 9000 eksemplarer fra 2005 til 2008 og har vært utsolgt siden. Forfatterne har tatt til vettet og oppdatert boken – kun 7 år (!) etter at den sist var i bokhyllene.

Rosinen i pølsa re-lanseres torsdag 10. desember 2015

Med utgangspunkt i bestselgeren «Rosinen i pølsa» serverer Knut og Rune en svært morsom quiz med basis i underlige norske og «norske» ord. Knut og Rune serverer en etymologisk reise og en lærerik seanse der du lærer og ler om hverandre.

Rosinen (forkortet RIP) er en sjelden gave av en bok. Den kombinerer etymologi, humor og quiz – på en festlig måte. Boken solgte 9000 eksemplarer fra 2005 til 2008 og har vært utsolgt siden. Forfatterne har tatt til vettet og oppdatert boken – kun 7 år (!) etter at den sist var i bokhyllene.

Den vil lanseres som et mini-show der Knut Lystad og Rune Semundseth inviterer til en times quiz. Vi kan garantere deg en boklansering du vil huske en god stund – helt sentralt i Oslo i Strandgata 19! Det vil bli anledning til å kjøpe boken (siden den er en typisk julegave-idé)

Velkommen til lansering av boken!

Torsdag 10. desember kl. 18 – 19 Pris: Kr. 279,- (inkl. bok og mini-seminar)

Påmelding: Rosin-siden på Facebook.

Tegning: Sverre Bjørstad Graff

Tegning: Sverre Bjørstad Graff

Med utgangspunkt i bestselgeren «Rosinen i pølsa» serverer Knut og Rune en svært morsom quiz med basis i underlige norske og «norske» ord. Eksempler: Bondefangeri, slinger i valsen, sporenstreks, klossmajor, sus i serken (for øvrig navnet på katta til Rune), rev i seilene, stå på pinne, blåmandag etc.

rosinen-i-polsa-omslag-originalMeld deg på her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *